1 Ağustos 2015 Cumartesi

KAĞITTAN KENTLER

KİTABA PUANIM:5\4,5

YAYINEVİNE  PUANIM:5\5

ÖZET
Merak etmeyin kitabın arkasındakileri anlattım spoiler yok.
Kitabın konusuna söylecik bir değinecek olursak Quentin adında bir karaktarimiz var kitap Q'nun bakış açısında geçiyor . Margo adında da bir karakterimiz var  olayın odak noktası Margo. Margo'yla Q küçüklükten komşular ve arkadaşlar . Kitap Margoyla Q'nun bisikletle gezerken birden bir ölü adam bulmalarıyla başlıyor. Margo gizemleri seven bir tip daha 10 yaşında bu adamın ölümünün arkasındaki olayları araştırıyor . Bunlar büyüyorlar Margo bir akşam Q nun evinin pencerisinden içeri her tarafı boyalı giriyor. Margoyla Q Margo'nun bazı kişilere yaptığı intikam pilanını uyguluyorlar.Ertesi sabah okula Q gidiyor ve Margonun arabasının olmadığını görüyor olaylar da böyle başlıyor.Q nun Radar ve Ben adında iki arkadaşı var birde.Radar ,Ben, Q ,Margo 'nun arkadaşı ve de Ben'in sevgilisi olan Lacey Margoyu bulmak için çaba gösteriyorlar.

YORUM
Kitabı ben Aynı Yıldızın Altında kadar sevemedim yinede ona çok yaklaşmıştı. Zaten kitabı almanızdaki 1. neden John Green olmalı. Gizemli ,heyecanlı bir o kadar da sıcak bir kitaptı.
Ama ben kitabın sonunu o kadar sevmedim . Çok güzel bir kitaptı mutlaka okumalısınız .Yarım puanı kırmamın nedeni sonuydu .Yayınevi de Pegasustu zaten çok başarılı bir yayınevi ciltli kitapları çevirmenleri harika. Çelişkileriniz varsa yenin bu kararsızlığı bu kitap size çok şey katacak hem üstüne üstlük çok eğleneceksiniz.